Dorpsraad Ooij

Buitenblik aan de Breuly

Theaterfestival Buitenblik organiseert dit jaar voor de negende keer haar festival. Een groot aantal tevreden bezoekers heeft de laatste jaren kunnen genieten van een zeer uiteenlopend programma op en om het Raadhuisplein in Zevenaar met de nostalgische spiegeltent  “la Gayola” als centrale ontmoetingsplek. Kijkt u maar eens op www.buitenblik.nl voor impressies  van eerdere versies.

Buitenblik, het Zevenaarse culturele festival voor jong en oud met theater, muziek, cabaret, film, dans en proeverij, zal ook in 2017 Zevenaar weer prominent aanwezig zijn en Buitenblik op de regionale culturele kaart proberen te zetten. We doen het echter dit jaar voor een groot deel anders:
Het brede culturele aanbod voor jong en oud blijft bestaan, maar om een aantal redenen zullen wij de duur van het festival inkorten,  de Spiegeltent gaan verlaten en ook van locatie veranderen.

We denken dat we met het Breulyterrein een perfecte plek hebben gevonden om ons festival nog meer allure te geven.  Het festival zal in 2017 plaatsvinden in de week van vrijdag 26 tot en met zondag 28 mei en dus op het Breulyterrein aan de Breulylaan/Ooijsedijk in Zevenaar.

Met verschillende organisaties, die de Breuly ook een warm hart toedragen, hebben we inmiddels al gesproken.  Buitenblik wil, daar waar dat kan, ook graag Ooij betrekken bij het festival, immers wij zij  te gast in jullie mooie buitengebied. Mochten er zaken zijn, waarvan u denkt, het is goed dat te laten  weten aan Buitenblik, schroom niet en neem contact met ons op.

Wij willen er graag een groot feest van maken voor jong en oud. Noteer alvast de data, want iedereen is van harte welkom!!

Met festival/culturele groet:

Herman ter Heerd
Stichting Buitenblik
www.buitenblik.nl

T: 06-40046597